Online kalkulačka havarijného poistenia vám pripraví ponuku na mieru

dievca a klucAk chcete svoje auto plnohodnotne chrániť pri živelných udalostiach, havárii či vyčíňaní vandalov a zlodejov, uzatvorte si havarijné poistenie. To na rozdiel od povinného zmluvného poistenia (PZP) kryje škody, ktoré vzniknú na vašom vozidle a nie škody, ktoré vedením vozidla spôsobíte niekomu inému. Havarijné poistenie je síce nepovinné, ale dnes už takmer nevyhnutné. Veď poškodený blatník, odrazené spätné zrkadielko alebo poškodený lak si ráno na parkovisku môže nájsť hocikto. Ak máte záujem o získanie nezáväznej, ale na mieru šitej ponuky havarijného poistenia od viacerých slovenských poisťovní, vyskúšajte našu kalkulačku havarijného poistenia.

Ako postupovať?

K vypočítaniu cien havarijného poistenia potrebujete pár minút a osvedčenie o evidencii vozidla, tzv. veľký technický preukaz. Pripravte si ho, prosím, pred tým, ako si do prehliadača naťukáte www.onlineporovnnie.sk a v záložke „Havária“ kliknete na tlačidlo „Porovnanie ponúk“.

Čo treba vyplniť?

Od bezplatného a pohodlného získania detailných ponúk havarijného poistenia pre vaše vozidlo vás delia len tri kroky:

  1. Krok 1: Údaje o vozidle
    V prvom kroku formulára vyplníte údaje o vozidle z osvedčenia o evidencii. Zároveň sa kalkulačka pýta na cenu vozidla. Ak sa jedná o nové vozidlo, uveďte, prosím, cenníkovú cenu vozidla (bez akýchkoľvek zliav). Ak chcete poistiť už jazdené vozidlo, vpíšte odhadovanú hodnotu vozidla. Pokiaľ cenu neviete ani len odhadnúť, vyberte jednoducho možnosť „neviem odhadnúť“.
  2. Krok 2: Výbava vozidla
    V druhom kroku sa kalkulačka havarijného poistenia pýta na výbavu vozidla. Tú dôkladne vyplňte, pretože na základe vami zadaných údajov (v prípade, že sa poistná suma vozidla neurčuje z faktúry) sa bude vozidlo oceňovať. Nezabudnite vyznačiť, aké zabezpečenie má vaše vozidlo.
  3. Krok 3: Údaje o držiteľovi
    V poslednom, treťom kroku formulára vypĺňate údaje o držiteľovi vozidla a niekoľko doplňujúcich otázok. Nezabudnite zadať správne kontaktné údaje, aby vás v prípade doplňujúcich informácií alebo priamo už ohľadom ponuky vedeli pracovníci portálu onlineporovnanie.sk kontaktovať.

Po vyplnení formuláru a jeho odoslaní stačí už len počkať, kým sa s vami skontaktujeme a e-mailom vám pošleme na mieru šitý prehľad ponúk havarijného poistenia pre vaše vozidlo.

Kalkulačka havarijného poistenia šetrí váš čas!

Jednoduchým vyplnením údajov, ktoré sú potrebné na výpočet cien havarijného poistenia, ušetríte veľa času. Získate súhrnný prehľad aktuálnych ponúk slovenských poisťovní, nemusíte nikam chodiť a svoj čas môžete využiť oveľa efektívnejšie.

Ako uzavrieť poistenie?

V prípade, že vás niektorá z ponúk zaujme , alebo máte ohľadom ponuky nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať. Naši pracovníci vám radi zodpovedajú vaše otázky, prípadne vám odporučia konkrétnu poisťovňu na základe vašich požiadaviek. Ak máte záujem uzavrieť poistenie, stačí nám zaslať potrebné dokumenty a my všetko spravíme za vás.

autor: Jozef Belko | 8.12.2014, 22:12 hod.