Poistenie nepojazdného vozidla v cestovnom poistení

Plánujete sa vybrať na dovolenku, alebo na cestu do zahraničia autom? Máte dostatočné asistenčné služby vo svojom autopoistení? Platia aj pre zahraničie? Neriskujte a pripoistite si k cestovnému poisteniu aj svoje auto a môže vám to ušestetriť kopu problémov!

Cestovné poistenie

Vždy keď sa chystáte do zahraničia čo i len na jeden deň mali by ste si uzatvoriť cestovné poistenie pre každý prípad. Nešťastie sa môže stať kedykoľvek a vy tak máte istotu, že v prípade ak smola alebo nešťastie sadnú práve na vás, nemusíte sa báť nečakanej mastnej faktúry za ošetrenie alebo z pobytu v nemocnici. Správne cestovné poistenie vám pokryje ako liečebné náklady tak trvalé následky úrazu.
Dnes si viete uzatvoriť k cestovnému poisteniu aj rôzne ďalšie pripoistenia, napríklad storno zájazdu, batožinu, zásah horskej služby, zodpovednosť za škodu a samozrejme aj pripoistenie nepojazdného vozidla!

“Nenechajte nič na náhodu! Poistite sa!“

Čo je pripoistenie nepojazdného vozidla, resp. asistenčných služieb k autu

Pripoistenie nepojazdného vozidla resp. asistenčných služieb vám môže pomôcť v prípade, že vás vaše auto sklame alebo dôjde k nepredvídateľnej udalosti. Ak máte už staršie vozidlo a nemáte ho havarijne poistené (asistencia pre geogr. Územie Európy) a vaše asistenčné služby platia len pre Slovenskú republiku zostávate v zahraničí bez pomoci druhých a musíte si odťah či opravu nielen že zorganizovať sami ale zároveň aj uhradiť v plnej výške. V prípade, že už sa niečo stane a vy máte poistenie, máte vždy možnosť zavolať na linku asistenčnej služby a tá vám zabezpečí riešenie vašich problémov.

Čo môžem očakávať od pripoistenia asistenčných služieb k autu?

Ak si zvolíte pripoistenie asistenčných služieb k autu poistenie vám pomôže s:

  • Opravou na mieste alebo s odtiahnutím vozidla do najbližšieho servisu
  • Technickou asistenciou vozidla
  • Pokračovaním v ceste alebo návratom domov
  • Taxi z miesta udalosti domov
  • Prechodným ubytovaním
  • Repatriáciou neopraveného vozidla
  • Úschovou vozidla
  • Náhradným vozidlom
  • Defektom, vybitím batérie, zámenou/vyčerpaním paliva

Ako sa poistiť?

Pri výbere správneho poistenia musíte myslieť na všetky možné riziká, ktoré vás môžu na dovolenke okrem zdravotných rizík postretnúť. V prípade záujmu o cestovné poistenie s pripoistením asistenčných služieb pre vozidlo navštívte https://www.onlineporovnanie.sk/cestovne-poistenie alebo nás kontaktujte na office@insuria.sk, tel.č. 0902 661 111.

autor: onlineporovnanie | 6.8.2017, 00:08 hod.